Veelgestelde vragen

Om het zo makkelijk mogelijk voor u te maken hebben we hieronder een lijst met de meest gestelde vragen samengesteld. Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u ons altijd nog bereiken via mail en telefoon.

1. Wat is La Bella Deal

La Bella Deal zou je kunnen zien als de exclusieve Socialdeal.nl van het restaurant La Bella Sera. La Bella Deal biedt exclusieve kortingen en acties aan die je direct online kunt bestellen.

2. Hoe werkt het?

Labelladeal.nl is heel gemakkelijk te gebruiken. U voegt een product toe aan uw winkelmand, vervolgens rekent u af met de meest vertrouwde en veilige online betaalmethoden. U ontvangt daarna een mailtje van ons die u meeneemt naar het restaurant. Vervolgens drukt u uw voucher af en neemt u deze mee naar het restaurant.

3. Welke betaalmethoden worden er geaccepteert?

Voor betaling kunt u gebruik maken van iDEAL. Deze betaalmethoden staan bekend als de meest gebruikte, meest vertrouwde en meest veilige online betaalmethoden van Nederland.

4. Hoe lang zijn de vouchers geldig?

De vouchers die online besteld worden hebben een geldigheid van 4 maanden. Mocht u een voucher hebben waarvan de geldigheid is verstreken, kunt u altijd nog contact met ons opnemen. In sommige gevallen kunnen we de geldigheid verlengen.

6. Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

Labelladeal.nl verwerkt persoonsgegevens zoals de wet bescherming persoonsgegevens voorschrijft.

De betaalmethoden staan los van labelladeal.nl en wij komen niet in aanraking met uw persoonsgegevens omtrent betaling.

Het pictogram hieronder verklaart nader.

lbd betaalmethode